GamingRecension

Razer Viper 8K

0
Razer Viper 8K

En rejäl datormus för gaming

Information:
  • DPI: 20 000
  • Gränssnitt: 2,4 GHz Dongle och Bluetooth
  • Knappar: 8
  • Speciella funktioner: Razer Focus+ Optisk Sensor, HyperPolling-teknologi

Populära och komplicerade spel kräver en gaming-mus som kan hantera pressen, i dessa fall så bör du ta en titt på Razer Viper 8k. Det här är en av världens snabbaste och mest responsiva gaming-möss – tack vare dess polling rate på 8 000 Hz och <0.125 ms click latency. Musen ärvde även den äldre Razer Vipers otroliga formfaktor. Du kommer dock att behöva en snabb datorskärm för att Razer Viper 8k ska fungera korrekt.

Razer Viper 8K Pris

Razer Viper 8k finns tillgänglig att köpa på Razers webbplats för ungefär 790 SEK och blir vanligare och vanligare i andra butiker. Det här är faktiskt samma pris som den äldre modellen kostade, så du får definitivt en hel del mer för pengarna med den här musen.

Rekommenderat köp!
Razer Viper 8K

Vi på datormusen.se rekommenderar att du köper din Razer Viper 8K på Dustinhome.se. Klicka på knappen nedan för att gå till Dustinhome.se.

Design

Den nya Razer Viper 8k har samma grundläggande design som den äldre modellen, men den är dock lite smalare och tyngre. Den väger ungefär 71 gram mer än en äldre modellen, men den är fortfarande lätt och enkel att flytta på.

De två primära musknapparna är otroligt bekväma att klicka på. Gummisidorna är mycket diskreta och distraherar ingen, men de ger perfekt mängd grepp för alla gamers. Handflatan kommer definitivt att uppskatta den här musen, greppet känns väldigt naturligt. Du kan även styra på datormusens färger med Razer Synapse. Razer Synapse är en ganska intressant programvara som installeras på din dator vid köp av Razer-produkter. Men många rekommenderar att du avinstallerar programmet eftersom det oftast klassas som “bloat ware”.

På undersidan av datormusen finner du musfötter av hög kvalitet 100% PTFE. Du kommer även finna en knapp som låter dig växla mellan användarprofiler.

Den 2 meter långa USB-kabeln (typ A) är rätt flexibel för att vara en USB-kabel, så du behöver inte oroa dig över kabeltrassel.

De två ytterligare knapparna på båda sidorna av datormusen är programmerbara, vilket ger dig många alternativ till macros och genvägar. Mushjulet går givetvis att klicka med men inte mycket annat erbjuds där. De flesta knapparna på Razer Viper 8k går att programmera om via Razer Synapse.

Köp Razer Viper 8k om…

Du vill ha den mest responsiva datormusen på marknaden.

Du vill ha en simpel dock väl utformad datormus för gaming.

Du vill ha jämn prestanda

Köp inte Razer Viper 8k om…

Du vill ha många programmerbara knappar (som t.ex. Razer Naga)

Du vill ha en trådlös datormus

Plånkan är tom

Razer Basilisk X Hyperspeed

Previous article

Microsoft Surface Mus

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Gaming