GamingRecension

Razer Naga 2012

0
razer naga 2012

Razer Nagas 17 musknappar gör det otroligt enkelt att använda fler spells, abilities och makros utan att behöva röra på fingrarna mer än 1 centimeter. Den har 12 knappar på vänstra sidan av musen som används tillsammans med tummen, samt två musknappar bakom skrollhjulet.

Tre utbytbara sidopaneler

razer naga 2012 sidopaneler
Utbytbara sidopaneler för olika typer av grepp

Tre utbytbara sidopaneler ger dig grym passform för olika handstorlekar och greppstiler. Dessa paneler ger dig maximal ergonomi och bekvämlighet.

Razer Synapse 2.0

Razer Synapse 2.0 är mer än bara Razers drivrutinssystem. Den här programvaran synkroniserar en Razer gamingmus automatiskt till molnet för att ladda ned drivrutiner och programvara. Razer Synapse 2.0 ger gamers förmågan att anpassa sin mus och spara sina inställningar inom profiler.

Spel Addons

Addons till spel så som World of Warcraft ändrar hur användaren upplever och använder spelet. I dessa fall är ofta Razer Nagas tumknappar helt otroligt perfekta. Dessa addons kan även anslutas till Synapse 2.0.

Utgått 🙁
razer-naga-gallery-4

Razer Naga 2012 är.. och var en fantastisk gamingmus. Tyvärr verkar den ha utgått från de flesta butiker. Dess nyare varianter efter år 2012 är heller inte lika bra. Men du kan ta en titt på Inet.se nedan där fanns att köpa förut.

Produkten har utgått 🙁
Denna produkt är inte längre till salu då den har utgått ur Razers sortiment.

Keymaps

Keymaps låter användaren växla mellan keybinds på deras mus när som helst utan att behöva aktivera olika profiler. Det här betyder alltså att du kan ha flera olika keymaps för flera spel, t.ex. En när du raidar i WOW och en när du gör CSGO. Varje profil kan lagra upp till 8 keymaps. 

Obegränsat antal profiler

Synapse 2.0 erbjuder molnlagring för ett obegränsat antal profiler, vilket betyder att du kan ha en profil (eller fler) för varje spel eller program. Anslut ditt spel eller program till en profil och låt den ladda automatiskt varje gång du startar speler eller programmet.

Import/Export av profiler

Dela dina unika profiler och makros med dina vänner genom att importera och exportera dem.

Recensioner

Sedan jag började använda den där datormusen har jag knappt behöva använda mitt tangentbord alls! En vän berättade för mig om den där musen på min födelsedag i fjol, efter detta gick jag och köpte en omedelbums. Kan bara säga att jag inte ångrar det köpet haha! Den blir lite smutsig emellanåt men det är mest för att jag använder den så pass mycket. Jag har testat andra möss efter att jag har använt min Naga och inget kommer ens i närheten i kvalitet.

Tony Aldén


Låt mig börja med att säga wow… vilken mus! Den här musen har verkligen tagit mina förmågor på spelplanen till en helt ny nivå. De 12 knapparna vid tummen fungerar helt utmärkt, perfekt när jag raidar i WOW.

David Jändel

Egenskaper

 • 5600 DPI Razer Precision 3,5G Lasersensor
 • 1000 Hz Ultrapolling  (1 ms responstid)
 • Kvalitetstestade musfötter utan krångel
 • 17 MMO-optimiserade knappar (inklusive 12 knappar på sidan)
 • Valfri MMO-specifik programvara för Addons
 • Obegränsade profiler för addons
 • Ungefärlig storlek : 116 mm (längd) x 70 mm (bredd) x 46 mm (höjd)
 • Ungefärlig vikt: 134 g

Systemkrav

 • PC / Mac med USB-port
 • Windows® 10 / Windows® 8 / Windows® 7 / Mac OS X (v10.8 – 10.11)
 • Internetanslutning (för installation av drivrutiner)
 • Minst 35 MB ledigt diskutrymme
 • Registrering av Razer Synapse 2.0 (giltig e-postadress krävs, programvarunedladdning, godkännande av licens och en internetanslutning krävs för att aktivera produktens funktioner samt för att komma åt programvaruuppdateringar. Efter aktivering kommer alla funktioner att finnas tillgängliga i offline-läge.

Jämförelsediagram

 KnapparSidopanelerYtbehandlingDPI (upp-/ned-knappar)LEDTrådlös?
Razer Naga 20125 knappar +12 knappar på sidan3 utbytbara sidopanelerAnti-slip, mattBakom skrollhjulet för att minska oavsiktliga knapptryckGrönNej
Razer Naga Epic5 knappar +12 knappar på sidan3 utbytbara sidopanelerAnti-slip, gummiBakom skrollhjulet för att minska oavsiktliga knapptryckFlera färgerJa
Razer Naga Hex5 knappar +6 mekaniska knappar på sidanIngaGlossyBakom skrollhjulet för att minska oavsiktliga knapptryckRöd eller GrönNej

Vem uppfann datormusen?

Previous article

Recension av Razer Atheris

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Gaming