GamingRecension

Razer DeathAdder V2 Mini

0
Bild på Razer DeathAdder V2 Mini

Mindre möss är något som inte passar alla. Vissa använder små möss när de är ute och reser, andra använder dem för att de är lätta och enkla att använda. Men problemet kan dock vara att de inte är speciellt ergonomiska. Razers Viper Mini är t.ex. väldigt bra för dig som använder grepptyperna “klon” (claw) och “fingertip”. DeathAdder V2 Mini (som kostar ca 499 SEK) är en mindre kraftfull version av Razers vanliga DeathAdder-mus. Den är lite billigare och enklare att använda, men fortfarande riktigt bra och modern.

Varför du bör köpa Razer DeathAdder V2 Mini

  • Bra form för en minimus
  • Väldigt lätt
  • Nytt borttagbart grepp tillåter mer anpassning

Varför du inte bör köpa Razer DeathAdder V2 Mini

  • För liten för många händer
  • Mindre kraftfull sensor än den vanliga DeathAdder V2
  • Låg DPI (8 500)

Liten mus, samma Synapse

Precis som alla produkter från Razer har DeathAdder V2 Mini stöd för Synapse, vilket är Razers egna konfigurationsprogramvara för deras produkter. Det finns inte mycket att säga om Synapse som inte redan har sagts tidigare. Det är ett bra program som gör precis det man vill. Från justering av DPI till att skapa macros etc. Det är dock många som anser att Synapse är “bloatware” och det är förståeligt.

DeathAdder V2 Mini använder inte Synapse på några nytt sätt. Du kan skapa så många profiler som du vill, men musen har inget inbyggt minne, så profilerna du skapar kommer endast att vara sparade på din dator.

Den bästa ergonomiska musen

Previous article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Gaming